PcMedicina

számítógép gyorsszervíz

Békés megyében, és Szegeden

Tel.: 06 20 237 1978

Cégeknek, vállalkozásoknak

A vállalkozások és intézmények számára az informatikai rendszerek megbízhatósága és sebessége kulcsfontosságú. Képzelje el, hogy nem tudnak megnyitni egy levelet, vagy nem tudnak válaszolni egy megrendelésre. Mi történik, ha az irodai hálózati nyomtatás, vagy szkennelés nem működik megfelelően? Leállhat a munka. Hálózati problémák léphetnek fel, amelyek lassú internetkapcsolatot, kapcsolatbontásokat eredményezhetnek. Minden vállalkozás használ bér, számlázó, házipénztár, nyomtatványkitöltő stb. programokat. Mikor csinált róluk utoljára biztonsági mentést? Át tudná őket telepíteni egy másik számítógépre, hogy a kollégák a gyorsabb munka érdekében, hálózatban használhassák? Mit tudna tenni, ha ezek a programok egyszercsak nem indulnának el? Előfordulhat, hogy be se indul a számítógép. Mi lesz a gépen lévő fontos dokumentumokkal, adatokkal? A vállalkozása bővül, új számítógépre, monitorra van szüksége? Akár napokig kínlódik a beüzemelésükkel, de még akkor sem tökéletes? Az Ön vállalkozásának van saját domain neve, ahol lehet saját weblapja levelezése? Növeli az Ön cége, vállalkozása hitelességét a partnerek szemében, ha nem egy ingyenes “cégnév@freemail.xx” hanem egy saját tulajdonban lévő “info@cegnev.hu” E-mail címet kapják meg, esetleg egy egyszerű, “cégnév.hu” bemutatkozó weblappal. Ennek a költsége szinte elhanyagolható.

A PcMedicina itt van, hogy segítsen! Váratlan probléma esetén akár 1-2 óra alatt (távolság függvényében) ki tudunk menni, hogy elhárítsuk az üzemzavart, megoldjuk a problémákat. Jelenleg több nagyobb céget, közintézményt, könyvelő irodákat is a partnereink között tudhatunk, így nagy rutinunk van az irodákban fellépő informatikai problémák gyors megoldásában. Szerviz autónkban a legtöbb alkatrész is a rendelkezésre áll, hogy a beszerzésükkel se veszítsünk időt.

 • Nagy tapasztalatunk van Ügyviteli rendszerek mentésében, beállításában. (Infotéka, ANYK, Kulcs-Soft, NATURASOFT, stb…)
 • Levelezés beállítása (IMAP, POP3)
 • Hálózati, irodai nyomtatók beállítása, szkennelés közvetlen kliens gépekre, megosztott mappákba
 • Közös, mindenki által elérhető megosztott mappák létrehozása, NAS beüzemelés
 • Windows rendszerek naprakész frissítése, vírusok, kémprogramok keresése, nemkívánatos programok eltávolítása.
 • Céges domain létrehozása, levelező / web tárhely szolgáltatás, teljes körű megbízásos ügyintézése, beállítása.  Önnek nem kell utánajárnia. Mi elvégzünk mindent.
 • Weboldalak készítése, ahol bemutatkozhat a vállalkozása

Árlista:

Békés vármegye talán legkedvezőbb árain dolgozunk. Szegedről nem is beszélve. Nálunk nincs kiszállási költség!  Áraink bruttó árak.

Munkavégzés helye:Munkadíjunk:
Békéscsaba, Gyula, Sarkad, Elek, Kétegyháza, Gerla, Doboz, Szabadkígyós, Újkígyós, Békés, Mezőberény 10 000 Ft / óra
Egyéb békés megyei települések esetén az első óra10 000 Ft / óra
Hódmezővásárhelyen, Szegeden az első óra12900 Ft / óra
Minden településen ahol dolgozunk a második órától9000 Ft / óra
 • Kiszálláskor az első óra mindenképpen kiszámlázásra kerül. (idő, üzemanyag, adó, sajnos nekünk sincs ingyen)
 • Második órától a számlázás félórás egységekben történik, és egységesen 9000 Ft / óra (4500 Ft / fél óra) Nem fogjuk az időt húzni… Az a tapasztalatunk, hogy legtöbbször 1 órán belül végzünk egy vállalkozásnál fellépő egygépes informatikai hibával. 
 • Munkadíjunk természetesen nem tartalmazza az esetlegesen cserélt, beépített alkatrészek árát!
 • A hét minden napján dolgozunk jellemzően 8:30-18:00-ig. Természetesen lehet, hogy Önnek csak kora reggel, vagy estefelé jó. Nálunk ez is megoldható minimális felárral.
 • Békés megyében felár nélkül általában 4-8 munkaórán belül megkezdjük a hiba elhárítását. A Szeged vonalon felár mentesen hetente 2x dolgozunk. Azonban felárral S.O.S. esetben lehet kérni az extra gyors kiszállást.
Feláras szolgáltatásÁra
Munkakezdés 6:00 - 8:00 2000 Ft
Munka befejezése 18:30 után2000 Ft
Munka befejezése este 20:00 után4000 Ft
Békés megyében 60 percen belüli kiszállás3000 Ft
Békés megyében 2 órán belüli garantált kiszállás2000 Ft
Békés megyében 4 órán belüli garantált kiszállás1000 Ft
Hódmezővásárhelyen, Szegeden bármelyik napon 4 órán belüli kiszállás8000 Ft
Hódmezővásárhelyen, Szegeden bármelyik napon 8 órán belüli kiszállás4000 Ft
© Copyright 2024 PcMedicina - All Rights Reserved