PcMedicina

számítógép gyorsszervíz

Békés megyében, és Szegeden

Tel.: 06 20 237 1978

Magánszemélyeknek

Ön sem szereti, ha lassú a számítógépe. Bekapcsolja, és csak vár. Megnyitná a böngészőt, de csak erőlködik a gép. Az interneten történő böngészés közben az ember akaratlanul is feltelepít ilyen, olyan programokat, amik csak dolgoznak a háttérben. Ezen programok többsége rosszindulatú is lehet. Például ellophatják banki adatait, feltörhetik közösségi oldalát, levelezését. Vagy akár lekódolják adatait, és zsarolhatják, hogy csak magas díj fejében kaphatja vissza a pótolhatatlan képeit. Oldalt reklámok jönnek, csipog a gép, hogy ennyi, meg annyi vírus van rajta. Szeretne belépni a közösségi oldalára, de nem történik semmi. Megnézne valami videot, de csak akadozik, és megáll a kép. Nincs internet. Valami blokkolja. Ugye ismerős? Megpróbál csoda tisztitó programot letölteni, telepíteni de csak sokkal rosszabb lesz minden. Előfordulhat, hogy már be se kapcsol a gép, csak valami idegennyelvű üzenetet lát a képernyőn. Ez lehet hardware hiba is. Például tönkrement a HDD/SSD, memória, stb… Lehet venne valami kamerát, nyomtatót, de nem tudja beüzemelni?
Ezekre vagyunk mi! Engedje, hogy megoldjuk informatikai problémáit. hogy újra gyorsan, elégedetten tudja használni számítógépét. Jelenleg több mint 8000 elégedett Ügyfelünk van, legyen Ön is közöttük! Munkadíjunk kifejezetten barátságos, mindenki számára megfizethető. Mindezt úgy, hogy Önnek nem kell sehova elvinnie a számítógépét, csak egy telefonhívás, és optimális esetben akár 1-2 órán belül Önnél vagyunk. Mennyi ideig tart a javítás? A problémásabb gépek esetén is megvagyunk legtöbbször 60-70 perc alatt. Köszönhetően a több mint 20 év alatt Ügyfeleinknél szerzett szakmai tapasztalatnak.

Árlista:

Békés vármegye talán legkedvezőbb árain dolgozunk. Szegedről nem is beszélve. Nálunk nincs kiszállási költség, magánszemélyeknél nem órabérben számolunk. Csak a munkadíjunkban szereplő (maximum, de lehet kevesebb) összeget kell fizetni. Áraink bruttó árak.

Munkavégzés helye:Munkadíjunk:
Békéscsaba, Gyula, Szabadkígyós, Újkígyós, Békés, Doboz, Sarkad, Kétegyháza, Elek 8000 Ft
Mezőberény, Méhkerék, Sarkadkeresztúr, Bélmegyer, Medgyesegyháza, Tarhos8500 Ft
Lökösháza, Vésztő, Telekgerendás, Kétsoprony, Murony, Kamut8900 Ft
Szarvas, Gyomaendrőd, Orosháza, Mezőkovácsháza9900 Ft
Hódmezővásárhely, Szeged (hetente 2x megyünk)12900 Ft
Egyéb Békés vármegyei településekKérem hívjon
  • Munkadíjunk tartalmazza egy számítógép javítását, felgyorsítását szükség esetén újratelepítését, (jogtiszta) programok telepítését, vírustalanítását, hálózati eszközök beállítását, stb…
  • Amennyiben bagatell problémáról van szó pl: nincs a gép a konnektorba dugva (volt ilyen), akkor a munkadíjunk min 50%-át számlázzuk ki. (üzemanyagköltség, és idő nekünk sincs ingyen)
  • Munkadíjunk természetesen nem tartalmazza az esetlegesen cserélt, beépített alkatrészek árát!
  • A hét minden napján dolgozunk jellemzően 8:30-18:00-ig. Természetesen lehet, hogy Önnek csak kora reggel, vagy estefelé jó. Nálunk ez is megoldható minimális felárral.
Feláras szolgáltatásÁra
Munkakezdés 6:00 - 8:00 2000 Ft
Munka befejezése 18:30 után2000 Ft
Munka befejezése este 20:00 után4000 Ft
Extra adatmentés 10 Gbyte fölött (ez kb 5000 kép)200 Ft / Gbyte
© Copyright 2024 pcmedicina - All Rights Reserved